Sanne Jam

Sanne Jam fra Odense opstod i 2012, da Heidi fandt nogle ligesindede, der delte passionen for Sanne Salomonsens musik. Sætlisten udvidede sig hastigt, og første job var hurtigt i kalenderen med et hold drenge, som havde over et halvt århundredes erfaring fra den musikalske landevej.

Sanne Jam spiller numre fra Sannes tid i Sneakers og helt frem til de nyeste hits fra Sannes solokarriere: F.eks. “Sui Sui”, “Jeg ‘i live”, “Kærligheden kalder”, “Den jeg elsker” og “Den lille løgn”.

I sanne Jams optræden står det klart igennem, at alle musikere på samtlige poster er inkarnerede Sanne fans, som vælger at håndtere musikken ud fra Sannes eget live perspektiv: Rå, uhæmmet og fuld af energi på scenen, som vores ægte danske “rockmama” kan levere det!

Sanne Jam indtager for tiden hele landet, og folk står i kø for at få en passioneret fuldblods rockoplevelse. Der er virkelig vind i sejlene for den fynske “rockmama” Heidi og hendes drenge. 

Oplev Sanne Jam, når de giver den gas på scenen på Havnen i Silkeborg lørdag d. 09 juli!

_________________________________________
Entré: Gratis

Koncert start: kl 19:30

Medbragte mad- og drikkevare må ikke nydes på pladsen. Der vil være mulighed for at købe drikkevare på pladsen. Salg af alkohol kun til personer over 18 år, med gyldigt billed-ID.

Udgivet