ISSE

Hun blev kåret som “Årets Danske Pop Talent” i januar 2018, og siden har ISSE haft en aktiv musikkarriere. Hun har udgivet 2 EP’er og en håndfuld singler, som alle er blevet spillet på P4 og/eller P5 samt flere lokalradioer, og disse sange har hun haft med i rygsækken, når hun har rejst rundt i landet og spillet mere end 50 koncerter i eget navn, bl.a. en dobbelt-koncert med Mathilde Falch i Gjern Kultur- og Idrætscenter.

ISSE lefler ikke for tidens trends, men er tro mod sig selv, hvorfor sangenes lyd skabes ud fra stemningen, og ISSE bevæger sig derfor i flere genrer som pop, rock, folk og den klassiske singersongwriter-stil. Når sangenes fortællinger og budskab skal frem live, holder ISSE sig ikke tilbage og deler livligt ud til publikum med anekdoter om teksterne og sangenes tilblivelse. I forbindelse med udgivelsen af albummet, tager ISSE på releasetour rundt i landet og du kan derfor opleve hende optræde på havnen i Silkeborg fredag d. 22 juli.

_________________________________________
Entré: Gratis

Koncert start: kl 19:30

Medbragte mad- og drikkevare må ikke nydes på pladsen. Der vil være mulighed for at købe drikkevare på pladsen. Salg af alkohol kun til personer over 18 år, med gyldigt billed-ID.

Udgivet